prikaz prve stranice dokumenta Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje

Šarić, Latica (2014)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Šarić, L. (2014). Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:730217

Šarić, Latica. "Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:730217

Šarić, Latica. "Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:730217

Šarić, L. (2014). 'Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 07.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:730217

Šarić L. Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 07.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:730217

L. Šarić, "Konditorski i srodni proizvodi i zdravlje", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:730217

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.