Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Samardžija, T. (2014). Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija, Tomislav. "Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija, Tomislav. "Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija, T. (2014). 'Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija T. Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
T. Samardžija, "Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044