University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Samardžija, T. (2014). Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija, Tomislav. "Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija, Tomislav. "Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija, T. (2014). 'Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 18 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
Samardžija T. Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2014 [cited 2024 November 18] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044
T. Samardžija, "Usporedba aromatskog profila plodova jagoda iz hrvatskog i španjolskog uzgojnog područja", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:967044