Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Kardum, L. (2014). Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum, L. (2014). 'Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum L. Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
L. Kardum, "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621