prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja

Kardum, Lucija
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Kardum, L. (2014). Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum, L. (2014). 'Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum L. Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

L. Kardum, "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.