University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Kardum, L. (2014). Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum, L. (2014). 'Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 20 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
Kardum L. Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2014 [cited 2024 November 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621
L. Kardum, "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621