prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja

Kardum, Lucija
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Kardum, L. (2014). Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum, Lucija. "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum, L. (2014). 'Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 16 September 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Kardum L. Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2014 [cited 2020 September 16] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

L. Kardum, "Utjecaj čuvanja plodova u morskoj vodi na kvalitetu djevičanskog maslinovog ulja", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:666621

Islandora Bookmark - Please login to use this feature