Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda

Vjera Zorić (2013)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Poljoprivreda krša
Poljoprivreda krša-Stočarstvo krša
Citirajte ovaj rad

Zorić, V. (2013). Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250

Zorić, Vjera. "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250

Zorić, Vjera. "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250

Zorić, V. (2013). 'Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 09.04.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250

Zorić V. Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2013 [pristupljeno 09.04.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250

V. Zorić, "Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:064250

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.