prikaz prve stranice dokumenta UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE

Jurić, Brigita
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Jurić, B. (2012). UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić, Brigita. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić, Brigita. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić, B. (2012). 'UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 12.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić B. UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2012 [pristupljeno 12.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

B. Jurić, "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.