Jurić, B. (2012). UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE (Undergraduate thesis). Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459
Jurić, Brigita. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459
Jurić, Brigita. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459
Jurić, B. (2012). 'UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 29 May 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459
Jurić B. UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2012 [cited 2023 May 29] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459
B. Jurić, "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459