prikaz prve stranice dokumenta UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE

Jurić, Brigita
University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin
Food Technology

Cite this document

Jurić, B. (2012). UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić, Brigita. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić, Brigita. "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić, B. (2012). 'UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 07 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Jurić B. UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2012 [cited 2024 December 07] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

B. Jurić, "UVOĐENJE HACCP SUSTAVA U PRŽIONICU KAVE NA PRIMJERU MALOG OBRTA ZA PRŽENJE KAVE", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:220459

Please login to the repository to save this object to your list.