prikaz prve stranice dokumenta SENZORSKA ANALIZA PECIVA  S DODATKOM PELUDI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI

Maleš, Vesna
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Maleš, V. (2011). SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300

Maleš, Vesna. "SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300

Maleš, Vesna. "SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300

Maleš, V. (2011). 'SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300

Maleš V. SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2011 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300

V. Maleš, "SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.