Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Maleš, V. (2011). SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300
Maleš, Vesna. "SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300
Maleš, Vesna. "SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300
Maleš, V. (2011). 'SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 04.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300
Maleš V. SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2011 [pristupljeno 04.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300
V. Maleš, "SENZORSKA ANALIZA PECIVA S DODATKOM PELUDI", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:228300