Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Vrdoljak, D. (2015). Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744
Vrdoljak, Danijela. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744
Vrdoljak, Danijela. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744
Vrdoljak, D. (2015). 'Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 03.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744
Vrdoljak D. Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 03.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744
D. Vrdoljak, "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja i fenolnih spojeva u plodovima maslina sorte Oblica", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:656744