Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Stojanović, L. (2016). Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141
Stojanović, Lidija. "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141
Stojanović, Lidija. "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141
Stojanović, L. (2016). 'Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 21.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141
Stojanović L. Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 21.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141
L. Stojanović, "Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:289141