Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Marković, M. (2016). Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855
Marković, Martina. "Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855
Marković, Martina. "Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855
Marković, M. (2016). 'Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855
Marković M. Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855
M. Marković, "Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:976855