prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina

Vukadin, Jelena (2016)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Vukadin, J. (2016). Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin, Jelena. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin, Jelena. "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin, J. (2016). 'Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 07.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Vukadin J. Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 07.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

J. Vukadin, "Utjecaj stupnja zrelosti na udio ulja u plodovima maslina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:626006

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.