završni rad
Profil aromatskih spojeva kupinovog vina

Ivan Žulj (2016)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Poljoprivreda krša
Citirajte ovaj rad...

Žulj, I. (2016). Profil aromatskih spojeva kupinovog vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:669037

Žulj, Ivan. "Profil aromatskih spojeva kupinovog vina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:669037

Žulj, Ivan. "Profil aromatskih spojeva kupinovog vina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:669037

Žulj, I. (2016). 'Profil aromatskih spojeva kupinovog vina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 21.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:669037

Žulj I. Profil aromatskih spojeva kupinovog vina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 21.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:669037

I. Žulj, "Profil aromatskih spojeva kupinovog vina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:669037