Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Ukić, A. (2017). Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162
Ukić, Ana. "Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162
Ukić, Ana. "Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162
Ukić, A. (2017). 'Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162
Ukić A. Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162
A. Ukić, "Fizikalno-kemijska i senzorska obilježja pasti od zelenih maslina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:457162