Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Galić, I. (2018). Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302
Galić, Ivan. "Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302
Galić, Ivan. "Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302
Galić, I. (2018). 'Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302
Galić I. Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302
I. Galić, "Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302