undergraduate thesis
Virgin olive oil as a functional food

Ivan Galić (2018)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document...

Galić, I. (2018). Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302

Galić, Ivan. "Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302

Galić, Ivan. "Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302

Galić, I. (2018). 'Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 25 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302

Galić I. Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2018 [cited 2019 April 25] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302

I. Galić, "Djevičanko maslinovo ulje kao funkcionalna hrana", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:851302