prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot

Džepina, Ivana (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Džepina, I. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, Ivana. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina, I. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 11.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Džepina I. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 11.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

I. Džepina, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Merlot", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:340970

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.