Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Bitunjac, J. (2018). Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541
Bitunjac, Josip. "Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541
Bitunjac, Josip. "Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541
Bitunjac, J. (2018). 'Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 15.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541
Bitunjac J. Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 15.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541
J. Bitunjac, "Kemijska i senzorska svojstva kiselog kupusa", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:603541