University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Mijić, P. (2022). Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić, Petra. "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić, Petra. "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić, P. (2022). 'Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
Mijić P. Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2022 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698
P. Mijić, "Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124698