University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Slišković, S. (2012). KARAKTERIZACIJA ISPARLJIVIH SPOJEVA SIRA IZ „MJEŠINE“ (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124881
Slišković, Sanja. "KARAKTERIZACIJA ISPARLJIVIH SPOJEVA SIRA IZ „MJEŠINE“." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124881
Slišković, Sanja. "KARAKTERIZACIJA ISPARLJIVIH SPOJEVA SIRA IZ „MJEŠINE“." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124881
Slišković, S. (2012). 'KARAKTERIZACIJA ISPARLJIVIH SPOJEVA SIRA IZ „MJEŠINE“', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 12 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124881
Slišković S. KARAKTERIZACIJA ISPARLJIVIH SPOJEVA SIRA IZ „MJEŠINE“ [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2012 [cited 2024 November 12] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124881
S. Slišković, "KARAKTERIZACIJA ISPARLJIVIH SPOJEVA SIRA IZ „MJEŠINE“", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2012. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:124881