TY - THES ID - veleknin:96 TI - Dalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla AU - Glavan, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:94 TI - Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla AU - Žeravica, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:95 TI - Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima" AU - Milak, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:221 TI - Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima AU - Križanac, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:181 TI - Dalmatinska janjetina - izvorni proizvod dalmacije AU - Rakić, Marko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5527 TI - Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks AU - Frece, Jadranka AU - Vrdoljak, Marija AU - Filipčić, Mija AU - Jelić, Marko AU - Čanak, Iva AU - Jakopović, Željko AU - Pleadin, Jelka AU - Gobin, Ivana AU - Landeka Dragičević, Tibela AU - Markov, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:58 TI - Fizološka uloga mikoriza u razvoju i rastu vinove loze (Vitis vinifera) AU - Uroš, Stefan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -