pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn veleknin:96,thesis,"Dalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla","Glavan, Petar",,,,,,,, veleknin:94,thesis,"Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla","Žeravica, Marko",,,,,,,, veleknin:95,thesis,"Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima""","Milak, Vedrana",,,,,,,, veleknin:221,thesis,"Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima","Križanac, Anamarija",,,,,,,, veleknin:181,thesis,"Dalmatinska janjetina - izvorni proizvod dalmacije","Rakić, Marko",,,,,,,, medri:5527,"journal article","Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks","Frece, Jadranka; Vrdoljak, Marija; Filipčić, Mija; Jelić, Marko; Čanak, Iva; Jakopović, Željko; Pleadin, Jelka; Gobin, Ivana; Landeka Dragičević, Tibela; Markov, Ksenija",,,,,,,, veleknin:58,thesis,"Fizološka uloga mikoriza u razvoju i rastu vinove loze (Vitis vinifera)","Uroš, Stefan",,,,,,,,