@mastersthesis{veleknin:96, author = {{Glavan, Petar}}, title = {{Dalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla}}, } @mastersthesis{veleknin:94, author = {{Žeravica, Marko}}, title = {{Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla}}, } @mastersthesis{veleknin:95, author = {{Milak, Vedrana}}, title = {{Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"}}, } @mastersthesis{veleknin:221, author = {{Križanac, Anamarija}}, title = {{Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima}}, } @mastersthesis{veleknin:181, author = {{Rakić, Marko}}, title = {{Dalmatinska janjetina - izvorni proizvod dalmacije}}, } @article{medri:5527, author = {{Frece, Jadranka and Vrdoljak, Marija and Filipčić, Mija and Jelić, Marko and Čanak, Iva and Jakopović, Željko and Pleadin, Jelka and Gobin, Ivana and Landeka Dragičević, Tibela and Markov, Ksenija}}, title = {{Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks}}, } @mastersthesis{veleknin:58, author = {{Uroš, Stefan}}, title = {{Fizološka uloga mikoriza u razvoju i rastu vinove loze (Vitis vinifera)}}, }