Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Marović, L. (2024). Kopriva kao sirovina u pripremi sirupa (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:657067
Marović, Lucija. "Kopriva kao sirovina u pripremi sirupa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:657067
Marović, Lucija. "Kopriva kao sirovina u pripremi sirupa." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:657067
Marović, L. (2024). 'Kopriva kao sirovina u pripremi sirupa', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 07.12.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:657067
Marović L. Kopriva kao sirovina u pripremi sirupa [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2024 [pristupljeno 07.12.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:657067
L. Marović, "Kopriva kao sirovina u pripremi sirupa", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:657067