prikaz prve stranice dokumenta Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji

Lešić, Josip
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu

Citirajte ovaj rad

Lešić, J. (2023). Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:822008

Lešić, Josip. "Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:822008

Lešić, Josip. "Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2023. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:822008

Lešić, J. (2023). 'Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 08.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:822008

Lešić J. Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2023 [pristupljeno 08.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:822008

J. Lešić, "Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2023. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:822008

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.