prikaz prve stranice dokumenta Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca

Baković, Željka
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Baković, Ž. (2019). Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409

Baković, Željka. "Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409

Baković, Željka. "Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409

Baković, Ž. (2019). 'Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 09.02.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409

Baković Ž. Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2019 [pristupljeno 09.02.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409

Ž. Baković, "Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:740409

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.