prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI

Bačić, Mario (2014)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Poljoprivreda krša
Poljoprivreda krša-Stočarstvo krša

Citirajte ovaj rad

Bačić, M. (2014). UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić, Mario. "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić, Mario. "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić, M. (2014). 'UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Bačić M. UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 05.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

M. Bačić, "UTJECAJ HRANIDBE NA KVALITETU MESA PERADI", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:537875

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.