Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Zvijerac, M. (2024). Senzorska procjena sirupa od kadulje (Salvia officinalis L.) i sirupa od paprene metvice (Mentha × piperita L.) (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:398058
Zvijerac, Maria. "Senzorska procjena sirupa od kadulje (Salvia officinalis L.) i sirupa od paprene metvice (Mentha × piperita L.)." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:398058
Zvijerac, Maria. "Senzorska procjena sirupa od kadulje (Salvia officinalis L.) i sirupa od paprene metvice (Mentha × piperita L.)." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:398058
Zvijerac, M. (2024). 'Senzorska procjena sirupa od kadulje (Salvia officinalis L.) i sirupa od paprene metvice (Mentha × piperita L.)', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 12.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:398058
Zvijerac M. Senzorska procjena sirupa od kadulje (Salvia officinalis L.) i sirupa od paprene metvice (Mentha × piperita L.) [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2024 [pristupljeno 12.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:398058
M. Zvijerac, "Senzorska procjena sirupa od kadulje (Salvia officinalis L.) i sirupa od paprene metvice (Mentha × piperita L.)", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:398058