Bašić, P. (2024). Smokva kao sirovina u proizvodnji džema (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:655916
Bašić, Petra. "Smokva kao sirovina u proizvodnji džema." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:655916
Bašić, Petra. "Smokva kao sirovina u proizvodnji džema." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:655916
Bašić, P. (2024). 'Smokva kao sirovina u proizvodnji džema', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 13.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:655916
Bašić P. Smokva kao sirovina u proizvodnji džema [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2024 [pristupljeno 13.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:655916
P. Bašić, "Smokva kao sirovina u proizvodnji džema", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:655916