prikaz prve stranice dokumenta Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"

Milak, Vedrana
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu

Citirajte ovaj rad

Milak, V. (2018). Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima" (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:613309

Milak, Vedrana. "Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:613309

Milak, Vedrana. "Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:613309

Milak, V. (2018). 'Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 26.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:613309

Milak V. Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima" [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 26.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:613309

V. Milak, "Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:613309

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.