Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla

Marko Žeravica (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Citirajte ovaj rad

Žeravica, M. (2018). Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:075663

Žeravica, Marko. "Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:075663

Žeravica, Marko. "Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:075663

Žeravica, M. (2018). 'Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 05.12.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:075663

Žeravica M. Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 05.12.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:075663

M. Žeravica, "Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:075663

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.