prikaz prve stranice dokumenta Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice

Kotlar, Rea
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Kotlar, R. (2020). Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:197604

Kotlar, Rea. "Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:197604

Kotlar, Rea. "Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:197604

Kotlar, R. (2020). 'Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:197604

Kotlar R. Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:197604

R. Kotlar, "Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:197604

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.