prikaz prve stranice dokumenta Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.

Nimak, Antea
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Nimak, A. (2020). Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019. (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:315953

Nimak, Antea. "Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:315953

Nimak, Antea. "Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:315953

Nimak, A. (2020). 'Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:315953

Nimak A. Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019. [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:315953

A. Nimak, "Analiza RASFF obavijesti o žitaricama i proizvodima na bazi žitarica kontaminiranim mikotoksinima u razdoblju 01. 01. 2015. - 31. 12. 2019.", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:315953

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.