prikaz prve stranice dokumenta Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina

Dmitrović, Mihaela
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom

Citirajte ovaj rad

Dmitrović, M. (2020). Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:387849

Dmitrović, Mihaela. "Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:387849

Dmitrović, Mihaela. "Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina." Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:387849

Dmitrović, M. (2020). 'Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina', Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:387849

Dmitrović M. Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina [Specijalistički diplomski stručni]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 25.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:387849

M. Dmitrović, "Vrednovanje brendiranog ekološkog kravljeg sira iz mišine (mješine) lokalnih proizvođača na području grada Knina", Specijalistički diplomski stručni, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:387849

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.