Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Račić, B. (2014). Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381
Račić, Biljana. "Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381
Račić, Biljana. "Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381
Račić, B. (2014). 'Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 01.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381
Račić B. Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 01.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381
B. Račić, "Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381