završni rad
UTJECAJ MACERACIJE SORTE DEBIT NA KEMIJSKI SASTAV I ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA VINA

Ante Sladić (2015)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Poljoprivreda krša
Poljoprivreda krša-Biljna proizvodnja
Citirajte ovaj rad...

Sladić, A. (2015). UTJECAJ MACERACIJE SORTE DEBIT NA KEMIJSKI SASTAV I ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA VINA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:645868

Sladić, Ante. "UTJECAJ MACERACIJE SORTE DEBIT NA KEMIJSKI SASTAV I ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA VINA." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:645868

Sladić, Ante. "UTJECAJ MACERACIJE SORTE DEBIT NA KEMIJSKI SASTAV I ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA VINA." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:645868

Sladić, A. (2015). 'UTJECAJ MACERACIJE SORTE DEBIT NA KEMIJSKI SASTAV I ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA VINA', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:645868

Sladić A. UTJECAJ MACERACIJE SORTE DEBIT NA KEMIJSKI SASTAV I ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA VINA [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2015 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:645868

A. Sladić, "UTJECAJ MACERACIJE SORTE DEBIT NA KEMIJSKI SASTAV I ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA VINA", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:645868