prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina

Skorić, Tamara (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Skorić, T. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, T. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 12.07.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić T. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 12.07.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

T. Skorić, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.