Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad
Skorić, T. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947
Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947
Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947
Skorić, T. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 27.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947
Skorić T. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 27.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947
T. Skorić, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947