završni rad
Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina

Tamara Skorić (2018)
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija
Citirajte ovaj rad...

Skorić, T. (2018). Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, Tamara. "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić, T. (2018). 'Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 23.07.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

Skorić T. Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2018 [pristupljeno 23.07.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947

T. Skorić, "Utjecaj soja kvasca na kemijski sastav vina Graševina", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:508947