Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom
Citirajte ovaj rad
Goreta, A. (2024). Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924
Goreta, Antea. "Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924
Goreta, Antea. "Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924
Goreta, A. (2024). 'Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 12.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924
Goreta A. Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2024 [pristupljeno 12.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924
A. Goreta, "Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924