prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip

Goreta, Antea
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Trgovinsko poslovanje s poduzetništvom

Citirajte ovaj rad

Goreta, A. (2024). Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924

Goreta, Antea. "Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924

Goreta, Antea. "Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2024. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924

Goreta, A. (2024). 'Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 12.04.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924

Goreta A. Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2024 [pristupljeno 12.04.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924

A. Goreta, "Utjecaj odležavanja na aromatski profil vina sorte pošip", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2024. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:487924

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.