TY - THES ID - veleknin:772 TI - Tehnologija proizvodnje i hlapljivi spojevi sireva koji zriju u životinjskoj koži AU - Ercegovac, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:740 TI - Usporedba sasatva masnih kiselina divljih i uzgojenih brancina i orada AU - Vukadinović, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:727 TI - Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju AU - Kostović, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:697 TI - Obrada i zbrinjavanje mulja sa pročišćivača otpadnih voda AU - Rimac, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:706 TI - Analiza odabranih parametara kakvoće vode rijeke Čikole AU - Odak, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:711 TI - Tehnologija proizvoda od rajčice AU - Dragić, Gabrijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:574 TI - "Usporedna: Ispitivanja džemova od višnje" AU - Franjković, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:168 TI - Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti AU - Grgić, Darija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:170 TI - Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži AU - Vrdoljak, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:147 TI - Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži AU - Tomić, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:162 TI - Voda u krškom području AU - Mučalo, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:110 TI - Kemijski sastav trajnih kobasica AU - Tišma, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:106 TI - Koliformne bakterije u vodi AU - Dukić, Valerija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:111 TI - Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa AU - Bura, Petra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:105 TI - Pripreme vode za ljudsku potrošnju i prehrambenu industriju AU - Babić, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:220 TI - Primjena kukuruza u različitim industrijama AU - Barišić, Dino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:173 TI - Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima AU - Rajič, Željana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - agr:472 TI - Probiotičke kulture Lactobacillus plantarum B i Lactococcus lactis subsp. lactis S1 u poboljšanju funkcionalnih svojstava sira iz mišine AU - Vrdoljak, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:227 TI - Kupovno ponašanje i stavovi potrošača sira na području Šibensko kninske županije AU - Vrdoljak Manđeralo, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5116 TI - Chemical and fatty acid composition of cow and sheep milk cheeses in a lamb skin sack AU - Lešić, Tina AU - Pleadin, Jelka AU - Krešić, Greta AU - Vahčić, Nada AU - Markov, Ksenija AU - Vrdoljak, Marija AU - Frece, Jadranka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - JOUR ID - medri:5527 TI - Microbiological quality and variability of natural microbiota in Croatian cheese maturing in lambskin sacks AU - Frece, Jadranka AU - Vrdoljak, Marija AU - Filipčić, Mija AU - Jelić, Marko AU - Čanak, Iva AU - Jakopović, Željko AU - Pleadin, Jelka AU - Gobin, Ivana AU - Landeka Dragičević, Tibela AU - Markov, Ksenija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:297 TI - Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu AU - Jelenčić, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:66 TI - Tehnologija proizvodnje kozjeg jogurta na seoskom gospodarstvu AU - Jelenčić, Vesna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:303 TI - SIREVI KOJI ZRIJU U ŽIVOTINJSKOJ KOŽI AU - Kaić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:549 TI - TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE POLUTVRDOG SIRA PROIZVEDENOG NA OBITELJSKOM GOSPODARSTVU KARLO U OKOLICI DRNIŠA AU - Karlo, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:506 TI - USPOREDBA SENZORSKIH SVOJSTAVA SVJEŽEG SIRA S DODATKOM BUČINOG ULJA I SVJEŽEG SIRA S DODATKOM ZAČINSKE CRVENE PAPRIKE AU - Žilić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - veleknin:401 TI - UTJECAJ KISELOSTI MLIJEKA NA ORGANOLEPTIČKA SVOJSTVA SIRA ŠKRIPAVCA SA DODATKOM MAJČINE DUŠICE AU - Čavlina, Branka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -