pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn veleknin:988,thesis,"Kopriva kao sirovina u pripremi sirupa","Marović, Lucija",,,,,,,, veleknin:941,thesis,"Prerada smokava u obiteljskim gospodarstvima u Dalmaciji od 2009. do 2023.","Vidović, Lorena",,,,,,,, veleknin:1002,thesis,"Senzorska procjena likera od žižule (Ziziphus jujuba Mill.) i likera od šipka (Rosa canina L.)","Grabovac, Anđela",,,,,,,, veleknin:1003,thesis,"Senzorska procjena sirupa od kadulje (Salvia officinalis L.) i sirupa od paprene metvice (Mentha × piperita L.)","Zvijerac, Maria",,,,,,,, veleknin:987,thesis,"Smokva kao sirovina u proizvodnji džema","Bašić, Petra",,,,,,,, veleknin:986,thesis,"Upotreba smokve u izradi energetskih pločica","Crnčević, Petra",,,,,,,, veleknin:1005,thesis,"Mikroorganizmi u mlijeku","Radić, Ivana",,,,,,,, veleknin:984,thesis,Bioterorizam,"Jurić, Marina",,,,,,,, veleknin:990,thesis,Legionella,"Tomić, Ivan",,,,,,,, veleknin:982,thesis,"Pojavnost i značaj Giardia spp. u vodi za ljudsku potrošnju","Žilić, Barbara",,,,,,,, veleknin:994,thesis,"Znanje ispitanika o podrijetlu, svojstvima i upotrebi blitve, cikle i špinata","Čupić, Marta",,,,,,,, veleknin:919,thesis,"Ekološka zaštita vinograda od štetnika","Jurin Cota, Barbara",,,,,,,, veleknin:871,thesis,"Hidrične epidemije i metode dezinfekcije vode za ljudsku potrošnju","Vladislavić, Anka",,,,,,,, veleknin:851,thesis,"Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji","Lešić, Josip",,,,,,,, veleknin:850,thesis,"Uloga i značaj mikroorganizama u okolišu","Bilokapić, Mirela",,,,,,,, veleknin:772,thesis,"Tehnologija proizvodnje i hlapljivi spojevi sireva koji zriju u životinjskoj koži","Ercegovac, Marija",,,,,,,, veleknin:761,thesis,"Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci","Mijić, Petra",,,,,,,, veleknin:763,thesis,"Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani","Vukman, Antonija",,,,,,,, veleknin:759,thesis,"Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete","Varvodić, Ivan",,,,,,,, veleknin:760,thesis,"Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete","Smolčić, Tina",,,,,,,, veleknin:770,thesis,"Morfološke karakteristike vinove loze, Vitis vinifere l., sorte Lasnina crna i Plavina","Pavić, Jelena",,,,,,,, veleknin:748,thesis,"Fitokemikalije u voću i povrću","Gavranić, Ana",,,,,,,, veleknin:675,thesis,"Zarazne bolesti koje se prenose hranom","Tomić, Iva",,,,,,,, veleknin:740,thesis,"Usporedba sasatva masnih kiselina divljih i uzgojenih brancina i orada","Vukadinović, Monika",,,,,,,, veleknin:731,thesis,"Biljna banka gena","Jurić, Lucija",,,,,,,, veleknin:660,thesis,"Mikrobiološka čistoća trupa i pribora","Mušterić, Jelena",,,,,,,, veleknin:734,thesis,"Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete","Ivanišević, Irena",,,,,,,, veleknin:662,thesis,"Postupci dezinfekcije vode","Buturić, Danijel",,,,,,,, veleknin:727,thesis,"Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju","Kostović, Anđela",,,,,,,, veleknin:668,thesis,"Analiza brašna Komiškog rogača","Mijanović, Paulina",,,,,,,, veleknin:596,thesis,"Aktivne supstance industrijske konoplje","Duvančić, Katarina",,,,,,,,