pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn pfos:2754,dissertation,"Kakvoća sirovine i Baranjskog kulena (OZP) iz različitih proizvodnih lanaca","Komlenić, Miodrag",,,,,,,, veleknin:762,thesis,"Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje","Alilović, Antonija",,,,,,,, veleknin:644,thesis,"Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice","Kotlar, Rea",,,,,,,, veleknin:96,thesis,"Dalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla","Glavan, Petar",,,,,,,, veleknin:94,thesis,"Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla","Žeravica, Marko",,,,,,,, veleknin:95,thesis,"Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima""","Milak, Vedrana",,,,,,,, veleknin:221,thesis,"Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima","Križanac, Anamarija",,,,,,,, veleknin:181,thesis,"Dalmatinska janjetina - izvorni proizvod dalmacije","Rakić, Marko",,,,,,,, veleknin:559,thesis,"FIZIKALNO -KEMIJSKI POKAZATELJI KVALITETE MLIJEKA","Tarle, Ana",,,,,,,, veleknin:405,thesis,"UTJECAJ GENOTIOPA NA MASNOKISELINSKI PROFIL I OKSIDATIVNI STATUS PRŠUTA","Golem, Martina",,,,,,,, veleknin:541,thesis,"Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda","Zorić, Vjera",,,,,,,, veleknin:334,thesis,"SPECIFIČNOSTI TEHNOLOGIJE DALMATINSKOG PRŠUTA","Pekić, Marina",,,,,,,,