@phdthesis{pfos:2754, author = {{Komlenić, Miodrag}}, title = {{Kakvoća sirovine i Baranjskog kulena (OZP) iz različitih proizvodnih lanaca}}, } @mastersthesis{veleknin:762, author = {{Alilović, Antonija}}, title = {{Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje}}, } @mastersthesis{veleknin:644, author = {{Kotlar, Rea}}, title = {{Kemijska i senzorna svojstva dalamatinske pečenice}}, } @mastersthesis{veleknin:96, author = {{Glavan, Petar}}, title = {{Dalmatinska panceta - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla}}, } @mastersthesis{veleknin:94, author = {{Žeravica, Marko}}, title = {{Dalmatinska pečenica - zaštićena oznaka zemljopisnog podrijetla}}, } @mastersthesis{veleknin:95, author = {{Milak, Vedrana}}, title = {{Hlapivi spojevi arome dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima"}}, } @mastersthesis{veleknin:221, author = {{Križanac, Anamarija}}, title = {{Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima}}, } @mastersthesis{veleknin:181, author = {{Rakić, Marko}}, title = {{Dalmatinska janjetina - izvorni proizvod dalmacije}}, } @mastersthesis{veleknin:559, author = {{Tarle, Ana}}, title = {{FIZIKALNO -KEMIJSKI POKAZATELJI KVALITETE MLIJEKA}}, } @mastersthesis{veleknin:405, author = {{Golem, Martina}}, title = {{UTJECAJ GENOTIOPA NA MASNOKISELINSKI PROFIL I OKSIDATIVNI STATUS PRŠUTA}}, } @mastersthesis{veleknin:541, author = {{Zorić, Vjera}}, title = {{Pokazatelji kvalitete svinjskog mesa u proizvodnji suhomesnatih proizvoda}}, } @mastersthesis{veleknin:334, author = {{Pekić, Marina}}, title = {{SPECIFIČNOSTI TEHNOLOGIJE DALMATINSKOG PRŠUTA}}, }