University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Ivanišević, I. (2020). Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:196576
Ivanišević, Irena. "Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:196576
Ivanišević, Irena. "Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:196576
Ivanišević, I. (2020). 'Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 01 October 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:196576
Ivanišević I. Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2020 [cited 2024 October 01] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:196576
I. Ivanišević, "Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2020. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:196576