University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Varvodić, I. (2022). Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:608434
Varvodić, Ivan. "Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:608434
Varvodić, Ivan. "Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:608434
Varvodić, I. (2022). 'Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 17 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:608434
Varvodić I. Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2022 [cited 2024 November 17] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:608434
I. Varvodić, "Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2022. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:608434