prikaz prve stranice dokumenta Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"

Uzelac, Danijela
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Uzelac, D. (2018). Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:128283

Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:128283

Uzelac, Danijela. "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:128283

Uzelac, D. (2018). 'Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 14 March 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:128283

Uzelac D. Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak" [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2018 [cited 2023 March 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:128283

D. Uzelac, "Senzorska procjena tradicionalnog finog pekarskog proizvoda "Medenjak"", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:128283

Please login to the repository to save this object to your list.