undergraduate thesis
Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot

Maja Kardum (2014)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document...

Kardum, M. (2014). Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum, Maja. "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum, Maja. "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum, M. (2014). 'Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 20 May 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

Kardum M. Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2014 [cited 2019 May 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558

M. Kardum, "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558