University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Kardum, M. (2014). Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558
Kardum, Maja. "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558
Kardum, Maja. "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558
Kardum, M. (2014). 'Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 21 December 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558
Kardum M. Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2014 [cited 2024 December 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558
M. Kardum, "Utjecaj dodavanja hrane za kvasce u masulj na dinamiku fermentacije i pojedine parametre kemijskog sastava vina sorte Merlot", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2014. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:724558