prikaz prve stranice dokumenta Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima

Križanac, Anamarija (2017)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Križanac, A. (2017). Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, Anamarija. "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, Anamarija. "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, A. (2017). 'Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 14 July 2020, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac A. Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2017 [cited 2020 July 14] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

A. Križanac, "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Islandora Bookmark - Please login to use this feature