undergraduate thesis
Pysical properties and oxidative status of Dalmatian dry-cured bacon produced in different techological conditions

Anamarija Križanac (2017)
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology
Cite this document...

Križanac, A. (2017). Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, Anamarija. "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, Anamarija. "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, A. (2017). 'Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 23 August 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac A. Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2017 [cited 2019 August 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

A. Križanac, "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112