prikaz prve stranice dokumenta Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima
Access restricted to students and staff of home institution
undergraduate thesis
Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima

Križanac, Anamarija
Marko Marulic Polytechnic of Knin
Food Technology

Cite this document

Križanac, A. (2017). Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima (Undergraduate thesis). Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, Anamarija. "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, Anamarija. "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima." Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac, A. (2017). 'Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima', Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, accessed 05 June 2023, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Križanac A. Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima [Undergraduate thesis]. Knin: Marko Marulic Polytechnic of Knin; 2017 [cited 2023 June 05] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

A. Križanac, "Fizikalna svojstva i oksidativni status dalmatinske pancete proizvedene u različitim tehnološkim uvjetima", Undergraduate thesis, Marko Marulic Polytechnic of Knin, Knin, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:846112

Please login to the repository to save this object to your list.