University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin Food Technology
Cite this document
Slipčević, M. (2018). Senzorska procjena različitih oparaka od aromatičnog bilja (Undergraduate thesis). Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin. Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:410374
Slipčević, Marija. "Senzorska procjena različitih oparaka od aromatičnog bilja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:410374
Slipčević, Marija. "Senzorska procjena različitih oparaka od aromatičnog bilja." Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:410374
Slipčević, M. (2018). 'Senzorska procjena različitih oparaka od aromatičnog bilja', Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, accessed 21 November 2024, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:410374
Slipčević M. Senzorska procjena različitih oparaka od aromatičnog bilja [Undergraduate thesis]. Knin: University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin; 2018 [cited 2024 November 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:410374
M. Slipčević, "Senzorska procjena različitih oparaka od aromatičnog bilja", Undergraduate thesis, University of Applied Sciences Marko Marulic of Knin, Knin, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:410374