@mastersthesis{veleknin:871, author = {{Vladislavić, Anka}}, title = {{Hidrične epidemije i metode dezinfekcije vode za ljudsku potrošnju}}, } @mastersthesis{veleknin:851, author = {{Lešić, Josip}}, title = {{Upotreba GMO-a u prehrambenoj tehnologiji}}, } @mastersthesis{veleknin:850, author = {{Bilokapić, Mirela}}, title = {{Uloga i značaj mikroorganizama u okolišu}}, } @mastersthesis{veleknin:762, author = {{Alilović, Antonija}}, title = {{Biološki aktivne komponente mesa i njihov utjecaj na ljudsko zdravlje}}, } @mastersthesis{veleknin:761, author = {{Mijić, Petra}}, title = {{Ostaci antibiotika u hrani animalnog podrijetla i mogući toksični učinci}}, } @mastersthesis{veleknin:763, author = {{Vukman, Antonija}}, title = {{Probiotici i prebiotici kao dodatak prehrani}}, } @mastersthesis{veleknin:759, author = {{Varvodić, Ivan}}, title = {{Fizikalno-kemijska analiza meda kao kriterij kvalitete}}, } @mastersthesis{veleknin:760, author = {{Smolčić, Tina}}, title = {{Senzorska analiza meda kao kriterij kvalitete}}, } @mastersthesis{veleknin:748, author = {{Gavranić, Ana}}, title = {{Fitokemikalije u voću i povrću}}, } @mastersthesis{veleknin:675, author = {{Tomić, Iva}}, title = {{Zarazne bolesti koje se prenose hranom}}, } @mastersthesis{veleknin:740, author = {{Vukadinović, Monika}}, title = {{Usporedba sasatva masnih kiselina divljih i uzgojenih brancina i orada}}, } @mastersthesis{veleknin:731, author = {{Jurić, Lucija}}, title = {{Biljna banka gena}}, } @mastersthesis{veleknin:660, author = {{Mušterić, Jelena}}, title = {{Mikrobiološka čistoća trupa i pribora}}, } @mastersthesis{veleknin:734, author = {{Ivanišević, Irena}}, title = {{Parametri koji se određuju u svrhu procjene zdravstvene ispravnosti pancete}}, } @mastersthesis{veleknin:662, author = {{Buturić, Danijel}}, title = {{Postupci dezinfekcije vode}}, } @mastersthesis{veleknin:727, author = {{Kostović, Anđela}}, title = {{Proizvodnja konzerve sardine u biljnom ulju}}, } @mastersthesis{veleknin:668, author = {{Mijanović, Paulina}}, title = {{Analiza brašna Komiškog rogača}}, } @mastersthesis{veleknin:652, author = {{Banić, Mihaela}}, title = {{Percepcije i stavovi o ukrasnim karakteristikama i primjeni mediteranskog vazdazelenog drveća i grmlja}}, } @mastersthesis{veleknin:697, author = {{Rimac, Anđela}}, title = {{Obrada i zbrinjavanje mulja sa pročišćivača otpadnih voda}}, } @mastersthesis{veleknin:596, author = {{Duvančić, Katarina}}, title = {{Aktivne supstance industrijske konoplje}}, } @mastersthesis{veleknin:706, author = {{Odak, Dora}}, title = {{Analiza odabranih parametara kakvoće vode rijeke Čikole}}, } @mastersthesis{veleknin:717, author = {{Baković, Željka}}, title = {{Prooizvodnja kiselihkomercijalnih krastavaca}}, } @mastersthesis{veleknin:708, author = {{Klepo, Marko}}, title = {{Marketiniške odrednice dalmitinskog pršuta}}, } @mastersthesis{veleknin:168, author = {{Grgić, Darija}}, title = {{Utjecaj tehnoloških postupaka n apromijene mliječne masti}}, } @mastersthesis{veleknin:170, author = {{Vrdoljak, Marija}}, title = {{Mikrobiološke promjene tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži}}, } @mastersthesis{veleknin:147, author = {{Tomić, Nikolina}}, title = {{Proteolitičke promjena tijekom zrenja sireva koji zriju u životinjskoj koži}}, } @mastersthesis{veleknin:162, author = {{Mučalo, Matea}}, title = {{Voda u krškom području}}, } @mastersthesis{veleknin:110, author = {{Tišma, Marina}}, title = {{Kemijski sastav trajnih kobasica}}, } @mastersthesis{veleknin:106, author = {{Dukić, Valerija}}, title = {{Koliformne bakterije u vodi}}, } @mastersthesis{veleknin:111, author = {{Bura, Petra}}, title = {{Mikrobiološka ispravnost svježeg mljevenog mesa}}, } @mastersthesis{veleknin:105, author = {{Babić, Kristina}}, title = {{Pripreme vode za ljudsku potrošnju i prehrambenu industriju}}, } @mastersthesis{veleknin:178, author = {{Simić, Romanela}}, title = {{Senzorska analiza džemova od jagoda}}, } @mastersthesis{veleknin:173, author = {{Rajič, Željana}}, title = {{Aromatski spojevi u suhomesnatim proizvodima}}, } @phdthesis{agr:504, author = {{Kegalj, Andrijana}}, title = {{Prirodna mikroflora ovčjeg mesa u tehnološkom procesu proizvodnje kaštradine}}, } @mastersthesis{veleknin:290, author = {{Stojanović, Lidija}}, title = {{Uloga mikrokoka u fermentaciji suhomesnatih proizvoda}}, } @mastersthesis{veleknin:289, author = {{Marković, Martina}}, title = {{Mikrobiološka čistoća ovčjih trupova nakon linije klanja}}, } @mastersthesis{veleknin:607, author = {{Tomić, Helena}}, title = {{Mikrobiološka svojstva kefira}}, } @mastersthesis{veleknin:54, author = {{Treskavica, Milan}}, title = {{UPOTREBA HORMONA U PREHRAMBENOJ INDUSTRIJI}}, } @mastersthesis{veleknin:52, author = {{Lučić, Martina}}, title = {{PRIRODNA MIKROFLORA U KOBASICAMA}}, } @mastersthesis{veleknin:65, author = {{Djaković, Vesna}}, title = {{BIOLOŠKI PROČIŠĆIVAČ VODE U NASELJU „GOLUBIĆ“}}, } @mastersthesis{veleknin:3, author = {{Gečević, Cecilija}}, title = {{MEDICINSKI ZNAČAJ KANTARIONOVOG ULJA}}, } @mastersthesis{veleknin:300, author = {{Bradaš, Milica}}, title = {{NUTRITIVNA SVOJSTVA MAGAREĆEG MLIJEKA}}, }